Rechtshulp voor iedereen

Advocatenbureau Vandevelde & Heytens is een polyvalent kantoor dat rechtshulp biedt aan iedereen. Particulier of onderneming? Openbaar bestuur of non-profit organisatie? Bij ons vindt u gegarandeerd de advocaat voor uw juridisch probleem of geschil. We zijn een middelgroot kantoor en kiezen resoluut voor een persoonlijke aanpak. Nauwgezet en transparant. Zo bent u zeker dat uw zaak in goede handen is.

Voor én buiten de rechtbank

Wij bieden u rechtshulp bij al uw gerechtelijke procedures. Dat doen onze advocaten door voor u te pleiten bij de rechter — in alle Belgische rechtbanken en gerechtshoven. Toch eindigt niet elk probleem of geschil voor de rechtbank. Gelukkig maar, want aanslepende en dure procedureslagen zijn niet ons ding. En zeker het uwe niet. Daarom putten we alle andere middelen uit voor het zover komt. Hoe? Door u correct advies te geven en te bemiddelen waar het kan.

Transparantie over elke stap

Onze advocaten spitten tot op de bodem van uw zaak. Ze bieden u professioneel en vakbekwaam advies over elke stap in uw dossier. Zonder vaag te blijven over uw kostenplaatje. Want ook daarover zijn we van in het begin heel helder.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op.

Rechtsbijstand nodig?

Contacteer ons, we helpen u graag verder .

Vandevelde & Heytens

Westkade 19
B-9060 Zelzate

Tel.: +32 (0) 9 345 76 46
Fax: +32 (0) 9 345 58 74


www.vandevelde-heytens.be