Rechtshulp in elk domein

De kracht van ons advocatenkantoor zit hem in zijn mensen. Zij bouwden heel wat ervaring en expertise op. Kennis die we nog elke dag vergroten door onszelf bij te scholen. Het maakt ons uiterst polyvalent. Zo vindt u bij ons advocaten die beslagen zijn in diverse domeinen van het recht.

Gestroomlijnde opvolging drukt uw kosten

Onze juridische kennis en expertise zijn geruggensteund door een efficiënte administratie en infrastructuur. Onze medewerkers garanderen een feilloze opvolging van uw dossier. Zo investeren we al jaren fors in de informatisering van ons gegevensbeheer. Het resultaat? Uw advocaat werkt sneller en efficiënter. En drukt zo uw kosten.

Wegwijs in Belgisch recht

Ons kantoor is gevestigd in Zelzate, provincie Oost-Vlaanderen, net onder de Nederlandse grens. Ook Nederlandse particulieren en ondernemingen vinden gemakkelijk de weg naar ons advocatenbureau. En onze advocaten hebben een ruime ervaring met hen. Zo vertegenwoordigen we vaak Nederlandse cliënten in de Belgische rechtbanken. En maken we hen wegwijs in de Belgische wetgeving en rechtspraak.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op.

Rechtsbijstand nodig?

Contacteer ons, we helpen u graag verder .

Vandevelde & Heytens

Westkade 19
B-9060 Zelzate

Tel.: +32 (0) 9 345 76 46
Fax: +32 (0) 9 345 58 74


www.vandevelde-heytens.be