Incasso

Onbetaalde rekeningen? Die ziet u liefst zo snel mogelijk betaald. Wij bouwden heel wat ervaring en expertise op met de invordering van openstaande facturen. Zo zetten we uw debiteuren daadkrachtig aan tot betalen. Kordaat én menselijk. Onze klanten? Ondernemingen in binnen- en buitenland, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen.

Invordering mét juridische expertise

Het verschil met een klassiek incassobureau? Als advocatenkantoor hebben we tonnen juridische expertise in huis en daarmee zetten we invorderingsprocedures op van a tot z; tot en met de gerechtelijke invordering. Zo voeren we procedures op maat, helemaal toegespitst op uw behoeften.

Kostenbesparend debiteurenbeheer

Uw advocaat heeft een arsenaal van doeltreffende middelen om uw debiteuren tot betaling aan te zetten. Aanmaningen, afbetalingsvoorstellen, dagvaarding, beslagprocedures, … We stemmen onze procedures volledig af op uw wensen. En nemen het debiteurenbeheer deels of volledig van u over. Zo garanderen we een nauwgezette opvolging die u heel wat tijd én kosten bespaart.

Lonende aanpak

Onze aanpak loont. Dat bewijst het hoge recuperatiepercentage van onze incassodossiers. Uw advocaat gaat tot het uiterste om in zo weinig mogelijk tijd, zo veel mogelijk nettoresultaat voor u te boeken. Toch is een procedure niet altijd lonend. Soms weegt zij gewoon zwaarder dan het mogelijke resultaat. Een evaluatie die uw advocaat in een natuurlijke reflex voor u maakt. Zo vermijdt ú nodeloze kosten.

Voorkom wanbetalers

Hoe achterstallige betalingen vermijden? Uw advocaat houdt uw factuurvoorwaarden tegen het licht. En geeft u advies om ze waterdicht te maken. Zo bent u voortaan beter ingedekt tegen wanbetalers.

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder. Contacteer ons voor vragen of een afspraak.

Domeinen

Rechtsbijstand nodig?

Contacteer ons, we helpen u graag verder .

Vandevelde & Heytens

Westkade 19
B-9060 Zelzate

Tel.: +32 (0) 9 345 76 46
Fax: +32 (0) 9 345 58 74


www.vandevelde-heytens.be